X

Phasis Power 25

Het anti-kalk apparaat Phasis Power is speciaal gemaakt voor eensgezinswoningen met 1 badkamer.

Uw Phasis apparaat is erg compact (10x10x4,3cm), en daardoor perfect voor installatie op lastig te bereiken locaties en in kleine (kruip-)ruimtes. Dit kleine en plaatsbesparende apparaatje is een volwaardig, krachtig anti-kalk apparaat met een inductievermogen van 25 tot 30 volt.

Hoe werkt dat?

Phasis apparaten bestaan uit twee onderdelen: de behuizing en een ferrietring. Deze ring wordt om de waterleiding aangelegd. Nu kan het anti-kalksignaal contactloos in het water worden overgedragen (geïnduceerd), met een vermogen van 25 volt. Door dit krachtige voltage zorgen wij ervoor, dat het hoogfrequente signaal ook echt goed overkomt en alle leidingen altijd worden bereikt. Zo komt het Phasis-signaal tegen kalk tot in de verste hoekjes van uw leidingnet!

Zo ontstaat de anti-kalkwerking

Ons apparaat heeft twee groen diodes (lampjes). Als die branden, weet u dat uw apparaat zijn werk optimaal kan doen. De ferrietring past om waterleidingen met een diameter tot 40 mm (1,5"). Doordat het krachtige inductieveld binnenin de ring wordt gevormd, kunt u Phasis anti-kalk ook gemakkelijk om kleinere leidingen plaatsen, zonder dat dit negatieve uitwerkingen op de werking heeft. Het energieveld is binnen de gehele ring even sterk. Ook maakt het niet uit van welk materiaal uw leidingen gemaakt zijn: de elektrische spanning en het hoogfrequente veld worden op het water overgedragen.

Anti-kalk met de Phasis Power 25
Vrijblijvend meer informatie opvragen

Terug naar het overzicht

Voordelen van de Phasis Power 25

Phasis Power 25 is compact en krachtig genoeg voor het hele huis

De spanning van 25 - 30 volt wordt als hoogfrequent wisselstroomsignaal overgedragen naar het leidingwater. Hiermee is de Phasis Power 25 het krachtigste anti-kalk apparaat in zijn klasse - en werkt het signaal door alle leidingen in het hele huis.
Voor grotere huizen zijn er de krachtigere modellen Power 30 en Power 35.

Effectief tegen kalkaanslag

Het sterke signaal met hoge frequentie zorgt ervoor dat kalk zich niet meer aan waterleidingen kan hechten. In plaats daarvan wordt het in de vorm van kleine microkristallen met het water verbruikt en uitgespoelt. Het resterende kalkstof hecht zich niet meer en kan gemakkelijk van kranen en tegels worden weggeveerd, zonder bijtende schoonmaakmiddelen. De douchekop verstopt niet meer en de tegels blijven stralend schoon. Zo bespaart u werk en schoonmaakmiddel - en gaan tegels en apparatuur langer mee. Overigens is dit effect ook vastgesteld in hotels die onze techniek gebruiken: daar gaat het schoonmaken merkbaar sneller. De Phasis Power 25 werkt zonder chemische middelen en zonder zout - en helpt zo om energie en kosten te besparen. Het stroomverbruik is, zelfs bij 24/7 gebruik, uiterst gering - ongeveer € 8 per jaar.

Werkt tegen roest

Het anti-kalk signaal (wisselstroom) werkt ook tegen roest. Het helpt door een electronenlaag om leidingen te beschermen. Leidingen gaan langer mee en het risico op leidingsbreuk neemt af.

Hocheffizient

Het hoogfrequente anti-kalksignaal is helemaal ongevaarlijk en voor mensen en huisdieren niet waarneembaar. Het kan alleen, met een oscilloscoop, in het water worden gemeten.

Geen loodgieter nodig

Er hoeven geen wikkelingen te worden gemaakt: de ferrieten worden aan de hand van een eenvoudige meegeleverde montagetekening in elkaar gezet en om de waterleiding geplaatst. Dan gaat de stekker in het stopcontact, en ziet u aan het lampje dat het apparaat begint te werken. Dat heeft u in een paar minuten zonder grote moeite voor elkaar - klaar voor gebruik, zonder loodgieter!

Zo eenvoudig is de installatie (video)