X

Phasis Power 35

Voor grotere huizen en appartement met 3 of meer badkamers, zwembad, sauna, etc.

Met 35 - 40 volt is het Phasis Power 35 anti-kalkapparaat het krachtigste apparaat in zijn klasse voor middelgrote huizen. Dit anti-kalk apparaat wekt een elektromagnetisch veld op, dat 24/7 in het water wordt geïnduceerd. Dat betekent, dat dit veld (signaal) contactloos in het water wordt overgedragen. Phasis werkt met een ring van ferrieten, die om de waterleiding wordt geplaatst. Door de snel variërende (oscillerende) spanning wordt gewaardborgd dat het hoogfrequente signaal ook zo ver reikt dat alle waterleidingen in de aangesloten woning(en) worden bereikt.

Zo werkt de Phasis Power 35 tegen kalk

De Phasis Power 35 heeft een LED-display waarop u altijd kunt aflezen welke spanning in het water wordt overgebracht. Deze comfortabele functie is nieuw in deze generatie Phasis Power 35, en is alleen te vinden op onze sterkere modellen. De ferrietring past om leidingen met een diameter tot 63 mm of 2,3". Omdat het krachtige inductieveld binnenin de ring wordt opgebouwd, kunt u de Phasis Power 35 natuurlijk ook kleinere waterleidingen. Daarbij gaat geen energie verloren: het energieveld is gelijkmatig sterk en werkzwaam overal binnen de ring. Het maakt niet uit, van welke materiaal de waterleiding gemaakt is: het water (en niet de leiding) is de geleider voor het signaal.

Anti-kalk met de Phasis Power 35
Vrijblijvend meer informatie opvragen

Terug naar het overzicht

Voordelen van de Phasis Power 35

Geschikt voor grote huizen

Met de hoge spanning van 35 - 40 volt die als wisselstroomsignaal hoogfrequent op het water wirkt, is de Power 35 prima geschikt voor vertakte waterleidingsnetwerken.

Krachtig tegen kalkaanslag

Het anti-kalksignaal met hoge frequentie zorgt ervoor dat kalk zich niet kan hechten aan de waterleidingen. Dat bespaart energie en dus kosten - en helpt de leidingen te beschermen.

Werkt tegen roest

Het anti-kalk signaal werkt ook tegen roest. Het vormt een electronenlaag, die helpt de waterleiding te beschermen. De leidingen gaan langer mee en het risico op leidingsbreuken wordt kleiner.

Uiterst efficiënt

Het anti-kalk signaal is volledig ongevaarlijk en voor mens en huisdier niet waar te nemen. Het kan alleen in het water worden gemeten, met een oscilloscoop.

De energiekosten zijn zeer gering en bedragen ongeveer € 12 per jaar. Daarvoor werkt het anti-kalkapparaat 24 uur per dag, 7 dagen per week

Geen loodgieter nodig

Voor onze slimme anti-kalkapparaten is geen loodgieter nodig. Met behulp van een eenvoudige meegeleverde montagetekening plaatst u het apparaat eenvoudig zelf op een waterleiding.. Vervolgens de stekker in het stopcontact, en het anti-kalksignaal begint te werken (dit ziet u ook op het LED-display). Van begin tot eind: in een paar minuten en zonder extra kosten zelf installeren! Es sind keine Wicklungen zu legen, die Ferrite werden nach einem sehr simplen Einbauplan, der dem Produkt beiliegt(Montagevideo), zusammengeschraubt und um das Wasserrohr gelegt. Dann wird der Stecker eingesteckt und Sie können am LED sehen, wie das Gerät zu arbeiten beginnt. Dies alles ist in wenigen Minuten ohne Aufwand zu erledigen – Fertig!

Zo eenvoudig is de installatie (video)